Tommy Hilfiger kiest Ctac voor SAP-beheer

25 november 2009 Consultancy.nl

Kledingconcern Tommy Hilfiger Europe heeft een overeenkomst getekend met ICT dienstverlener Ctac voor SAP-beheer. Tommy Hilfiger kiest na een grondige marktverkenning opnieuw voor Ctac vanwege de klantspecifieke SAP-beheeraanpak en uitgebreide SAP-kennis die het bedrijf kenmerken. Daarnaast sluiten de pragmatische en professionele no-nonsenseculturen binnen beide bedrijven erg goed op elkaar aan. Ook speelt de marktconforme prijsstelling van Ctac een belangrijke rol in de keuze van Tommy Hilfiger.

Ctac en Tommy Hilfiger deden hiervoor ook al zaken. Sinds 2000 werkt het kledingbedrijf wereldwijd met SAP-systemen die door Ctac zijn geïmplementeerd. Sinds 2002 maakt Tommy Hilfiger gebruik van Ctac Managed Services. De samenwerking wordt nu verlengd tot 2013.

De jarenlange ervaring die Ctac bij Tommy Hilfiger en andere internationale retailklanten heeft opgedaan , resulteert in een uitstekende kennis van de bedrijfsprocessen bij de retailer en de manier waarop deze optimaal in SAP (ERP en BI) ondersteund worden. Daarbij biedt Ctac 24x7 ondersteuning en is klantspecifieke kennis snel bij te schalen. Dit is vooral belangrijk tijdens projecten en kritieke beheermomenten.

SAP-beheer van Ctac coördineert en biedt SAP-ondersteuning die via meldingen vanuit de Tommy Hilfiger-organisatie centraal via de Ctac Service Desk wordt geleverd. Vervolgens lossen en volgen de servicemedewerkers de meldingen op en bewaken ze de kritische samenhang van verschillende issues en projecten. Voor Tommy Hilfiger is deze service uiterst belangrijk doordat het bedrijf SAP inzet voor nagenoeg al zijn financiële, logistieke en BI-activiteiten.

“Tommy Hilfiger en Ctac werken al sinds 1998 bij de start van het eerste project nauw samen. In deze periode hebben we met elkaar een succesvol model ontwikkeld om onze in-house consultants optimaal te ondersteunen. Ctac heeft bewezen te beschikken over zeer capabele medewerkers die onze wensen flexibel en pragmatisch benaderen. Door ons ook de komende jaren aan Ctac te binden, garanderen we de continuïteit van ons gezamenlijke model op een kostenefficiëntere manier”, zegt Mike Day, CIO van Tommy Hilfiger Europe.

Over Ctac

Ctac is ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo september 2009 had Ctac 488 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België en Duitsland; het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.

Nieuws

Meer nieuws over