Tom van den Berg krijgt internationale promotie

18 mei 2010 CIBER

 

Directeur Tom van den Berg van CIBER Nederland heeft per 1 mei 2010 een nieuwe internationale functie binnen CIBER International aanvaard. Naast zijn huidige rol als directeur CIBER Nederland is hij vanaf heden, als Senior Vice President Business Development voor CIBER International, verantwoordelijk voor de internationale salesstrategie.

De functie Senior Vice President Business Development is nieuw binnen CIBER International en maakt onderdeel uit van een nieuwe strategie waarbij de focus nog meer ligt op grote multinationale klanten in Europa.

Van den Berg zal de helft van zijn tijd besteden aan zijn Europese functie, daarnaast blijft hij eindverantwoordelijk voor CIBER Nederland. Tom van den Berg is al dertien jaar als directeur werkzaam voor CIBER Nederland.

Van den Berg kijkt uit naar de nieuwe uitdaging: “Na tien jaar focus op adviesbureau CIBER Nederland heb ik veel zin om over de landgrenzen te gaan kijken. We hebben in verschillende landen fantastische teams zitten, die veel zouden kunnen betekenen voor onze internationale klanten. Het uitgangspunt van CIBER is ‘Committed to the limit’. Door onze nieuwe internationale strategie zal ons commitment nog vaker grensoverschrijdend zijn.”

 

Nieuws