Tata Consultancy wint ICT opdracht bij Deutsche Bank

15 december 2011 Consultancy.nl

Deutsche Bank heeft Tata Consultancy Services (TCS) gekozen als strategische partner voor zijn Production Management Transformation Initiative binnen de afdeling kapitaalmarkten. Met het vijfjarige contract ter waarde van vele miljoenen wil de bank zijn dienstencomplexiteit terugdringen en de klantenervaring versterken.

Om deze transformatie te realiseren zal het ICT adviesbureau een wereldwijde applicatieservicedesk aan de bank leveren, alsmede service operations en andere IT Infrastructure Library (ITIL)-diensten. De diensten worden geleverd aan vestigingen in zeven landen – de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Hongarije, de Filippijnen, Singapore en India. TCS zal samenwerken met Deutsche Bank om een model te realiseren dat in lijn is met ITIL, gericht op een significante verbetering van de dienstenlevering. Het team zal gebruikmaken van het concept LEAN om overbodige activiteiten te elimineren en kostenefficiency’s te leveren aan de bank.

“Onze uitgebreide ervaring in IT-transformatie-initiatieven, onze industrieleidende capaciteiten in financiële diensten en onze langetermijn partnerschapbenadering geeft ons de mogelijkheid om superieure toegevoegde waarde aan Deutsche Bank aan te bieden, nu zij op zoek zijn naar een manier om van hun sterke marktpositie gebruik te maken. We zijn gemotiveerd om van dit transformatie-initiatief een succes te maken en zullen onze beste capaciteiten gebruiken voor deze relatie”, zegt Ramanamurthy Magapu van TCS Banking Industry Solutions.

Nieuws