Satyam koopt S&V Management Consultants

14 september 2008 Consultancy.nl

Het Indiase IT-bedrijf Satyam is de nieuwe eigenaar van het Belgische supply chain adviesbureau S&V Management Consultants.

S&V Management Consultants realiseerde in 2007 een omzet van €9,3 miljoen. Het advies van het adviesbureau richt zich op logistiek en het beheer van de supply chain. Enkele grote klanten van S&V zijn Inbev, AkzoNobel, Nike en Esselte.

Satyam, gevestigd in de zuidelijke stad Hyderabad, boekt een jaarlijkse omzet van €1,4 miljard en heeft momenteel  51.000 werknemers. Satyam is het op drie na grootste IT-bedrijf van India. Infosys is de nummer drie met een omzet van 2,7 miljard, nummer twee is Wipro met 3,2 miljard en koploper is TCS met 3,7 miljard.

Groeiambitie
Voor S&V Management Consultants is de verkoop aan Satyam een oplossing voor het groeiprobleem. Volgens Peter Verstraeten, mede-oprichter van S&V, zat het bedrijf klem tussen de internationale groepen en de lokale consultancykantoren. De naam S&V blijft behouden en Satyam laat het management van het bedrijf intact. Beide partijen hebben bekendgemaakt dat S&V binnenkort gaat uitbreiden met nieuwe kantoren in New York en India.

Nieuws

Meer nieuws over