Suzanne van Dooren consultant bij DOC Advies

24 juni 2008 Consultancy.nl

Suzanne van Dooren is in dienst getreden bij DOC Advies. Suzanne werkte acht jaar als zelfstandig interim manager voor een aantal zeer uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening en de zorg. Ze heeft veel lijnmanagementervaring in veranderende organisaties waarbij (op- en uit-)bouwen en professionaliseren centraal staan. Daarvoor werkte zij acht jaar in diverse commerciële managementfuncties bij een van de grootste werkgevers van Nederland. Suzanne studeerde aan de HEAO met Internationaal Marketing Management als specialisatie.

Suzanne is resultaatgericht, gedreven en brengt beweging en energie. Sporten in de natuur is haar lust en haar leven: mountainbiken in de bossen van Schoorl, catamaran zeilen op de Noordzee en diepzee duiken in tropische wateren.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws

Meer nieuws over