Ruud Koolwijk en Robert Vermeulen Associe bij InterExcellent

15 november 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Ruud Koolwijk en Robert Vermeulen zijn toegetreden tot het associé netwerk van InterExcellent. Koolwijk en Vermeulen hebben een lange ervaring in complexe verandertrajecten waarbinnen ICT een essentiële rol vervult. Zij hebben recent het exclusieve Nyenrode InterExcellent programma met succes afgerond, zodat zij de titel CEIM, Certified Executive Interim Manager, mogen voeren.

Over Robert Vermeulen

Robert Vermeulen CEIM (1961) is sinds 1997 zelfstandig interim manager en heeft een brede ervaring in de ICT. Als manager van rekencentra, van software ontwikkelafdelingen en als directeur facilitaire zaken heeft hij de kracht om een basis neer te leggen die de organisatie voldoende mogelijkheden geeft om na zijn vertrek verder te kunnen. Robert: “Ik word vooral gevraagd in organisaties waar al enige tijd een mismatch is tussen de verwachtingspatronen van het management aangaande de inzetbaarheid van ICT en de haalbaarheid binnen de huidige organisatie. Vaak gaat dat gepaard met structurele wijzigingen in de organisatie en processen. Uitgangspunt voor mij is de mens, zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen.”

Over Ruud Koolwijk

Ruud Koolwijk CEIM (1960) weet, als oud beroepsofficier bij de Landmacht, als geen ander wat leiderschap en management is. Na zo’n 10 jaar bij Defensie en 20 jaar in het bedrijfsleven heeft Ruud met name ervaring opgedaan in de aanzet en uitvoering van complexe en omvangrijke veranderprocessen en projecten als algemeen directeur, programma manager en adviseur. Hij deed dit onder andere bij de ING, diverse farmabedrijven en internationale organisaties. Ruud: “Tijdens het zoeken naar oplossingen daag ik mijn omgeving graag uit en smeed ik een team dat vervolgens tot realisatie kan overgaan. Wat ik belangrijk vind: mijn directe omgeving coachen op het aanleren van nieuwe gedragingen en vaardigheden. Want mijn aanwezigheid is slechts van tijdelijke aard!”