RePublish wint Rebel 24HourBusinessGame

13 mei 2010 Rebel

Rebel heeft op 10 en 11 mei 2010 de 24HourBusinessGame georganiseerd. Verschillende studententeams gingen de uitdaging aan om binnen 24 uur een innovatief ondernemingsplan te ontwikkelen.

RePublish de winnaar
Winnaar van de pitch werd de 21-jarige Steven Lammertink met zijn ondernemingsplan voor RePublish, een bedrijf dat hij in maart dit jaar heeft opgezet.

Uitgevers, auteurs en commerciële bedrijven kampen regelmatig met het probleem dat digitale formaten die zij willen uitgeven niet met alle apparaten compatibel zijn,’ vertelt Steven. ‘RePublish zet online content om naar een formaat dat door alle mobiele apparaten gelezen kan worden.’

Steven mocht een microkrediet van €20,000 euro in ontvangst nemen. Rebel feliciteert hem en wenst hem veel succes met zijn bedrijf toe.

Over Rebel

Rebel bestaat uit zes dochterorganisaties. RebelGroup Advisory adviseert overheden en bedrijven op financieel-economisch gebied op het snijvlak van publiek en privaat. RebelGroup Advisory heeft organisaties in Nederland, Duitsland en Belgie. RebelGroup Executives is een strategisch managementadviesbureau op het snijvlak van publiek en privaat. RebelAcademy geeft op maat gemaakte trainingen. RebelValley is een organisatie dat participeert in innovatieve ondernemingen.

Het Nederlandse kantoor van Rebel is gevestigd in Roterdam.

Nieuws

Meer nieuws over