Roland Reffeltrath associate bij Kirkman Company

31 mei 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Roland Reffeltrath is als associate verbonden aan Kirkman Company. Reffeltrath levert als associate een bijdrage aan de internationale ontwikkeling van de organisatie. Hij gaat zich bezighouden met internationale opdrachten op het gebied van HR-IT, strategic sourcing en procesoptimalisatie.

Als onafhankelijk HR-IT strategy consultant heeft Reffeltrath ruime ervaring op het gebied van programma- en projectmanagement, IT interim-management en HR-business consultancy. Eerder was hij bij Koninklijke Ahold als Directeur HR-IT eindverantwoordelijk voor alle projecten op het snijvlak van HR en IT en opereerde hij als E-HR programmamanager.

Reffeltrath heeft meer dan 15 jaar ervaring in het werkveld bij veelal Nederlandse  multinationals, zoals Heineken, Philips, Ahold, TNT, Corporate Express, Achmea en ING. Zijn kennis van HR, specifiek van Management Development-processen, en zijn ervaring in Programma Management maken Reffeltrath een waardevolle, onafhankelijke derde bij HR-IT vraagstukken.

Over Kirkman Company
Adviesbureau Kirkman Company is marktleider op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. Als onafhankelijke management adviesorganisatie helpt Kirkman Company organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit door het vinden van de juiste balans tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden zoals allianties, fusies en overnames (Make, Buy or Ally). De sourcingsvraagstukken spelen onder andere op het gebied van HR, Operations, IT, Legal&Finance, Communication, Marketing&Sales, Procurement en Facilities. Vanuit kantoren in Baarn (Nederland) en Londen (UK) werken zeventig medewerkers aan de verdere -internationale- ontwikkeling van Strategic Sourcing.