Rebel sponsort volleybalster Anouk Schouten

14 juli 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Rebel heeft bekendgemaakt dat het komend volleybalseizoen Anouk Schouten (22) gaat sponsoren. Anouk speelt in de hoogste Nederlandse volleybaldivisie, de A-league. Eerder speelde zij voor Jeugd Oranje. Haar volleybal club in Capelle aan den IJssel biedt speelsters de mogelijkheid een persoonlijk sponsorcontract af te sluiten. Rebel maakt gebruik van de mogelijkheid - Anouk gaat de naam van Rebel dragen bij alle officiële wedstrijden.

In een interview met Rebel zegt Anouk Schouten het volgende over de samenwerking.

Komend seizoen ga je de naam van Rebel dragen bij alle officiële wedstrijden. Wat maakt jou een rebel in je sport?
“Ik heb mijn sport en mijn studie altijd durven combineren. Daarmee neem ik risico in zowel mijn studie als het volleybal. Goed presteren in beide zie ik nog steeds als een uitdaging. Ik ben een alles-of-niets-speelster, net als Rebel.”

De slogan van Rebel is: No change without a Rebel. Kun jij jezelf daarin vinden?
“Volleybal is een sport waarin het draait om anticipatie. Op elke actie volgt een reactie. Verandering, vernieuwing en afwisseling zijn daarbij essentieel. Wanneer je blijft vasthouden aan standaard ballen of hetzelfde spelletje, word je te voorspelbaar voor de tegenstander, wat de kans op winnen verkleint. Je moet durven verliezen en risico's nemen om te kunnen winnen!