Qurius lanceert IT strategy consultancy tak

29 september 2010 Consultancy.nl

Qurius, een IT consulting bureau dat diensten aabiedt voor technologievraagstukken, heeft bekendgemaakt dat het een IT strategy consultancy afdeling heeft gelanceerd.

Qurius Strategy Consultants

De strategy consultancy tak van Qurius zal 'strategische' diensten op het gebied van technologieën en infrastructuren aanbieden aan zowel interne klanten (andere afdelingen) en externe klanten. Qurius Strategy Consultants, een bedrijfsonderdeel nog in “aanbouw” is, zal in eerste instantie worden samengesteld uit interne kandidaten. Het bedrijfsonderdeel zal bestaan uit cross-Europese teams waarin het talent uit de verschillende Europese activiteiten zal worden gebundeld. Op medium tot lange termijn verwacht Qurius dat het externe medewerkers zal moeten aantrekken om bepaalde diensten en know-how af te kunnen dekken.

Over Qurius

ICT adviesbureau Qurius verzorgt de design, architectuur, infrastructuur, implementatie en het beheer van op Microsoft gebaseerde IT-oplossingen. Het is een van de grootste Microsoft partners in Europa. Qurius heeft vestigingen in België, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en Engeland.

 

 

Nieuws