Sander Roose lid van MT van Harvest Amsterdam

12 april 2011 Consultancy.nl

Principal Consultant Sander Roose is per april 2011 lid geworden van het management team van Harvest. Roose is in januari 2010 in dienst getreden bij Harvest als Senior Consultant. Hij was afkomstig van Procter & Gamble, waar hij verantwoordelijk was voor Business Development (sales, trade marketing & category management) van een portfolio binnen de pharma kanaal van de Amerikaanse multinational. Door zijn benoeming heeft hij ook een minderheidsbelang gekocht in Harvest Amsterdam.

In het afgelopen jaar heeft Sander Roose gewerkt voor verschillende klanten, waaronder Philips, Hyves, Compare Group, Independer, Telegraaf Media Group en Reed Elsevier. Hij is gespecialiseerd in business development, e-commerce en e-retail.

Bram Ellens, mede-oprichter en partner van Harvest: "Sander heeft aangetoond van grote waarde te zijn voor ons bedrijf. Hij heeft in de afgelopen jaren zijn consulting en commerciele vaardigheden bewezen. Sinds zijn indiensttreding begin 2010 heeft hij de e-retail praktijk opgebouwd naar een practice die significant bijdraagt aan de totale omzet van Harvest. Ik ben verheugd om Sander te verwelkomen tot ons MT en ben ervan overtuigd dat zijn inbreng een grote positieve impact zal hebben op Harvest in de toekomst”.

Over Harvest
Harvest is een niche adviesbureau dat strategy consulting diensten aanbiedt gericht op de online markt. Harvest is ook eigenaar van Harvest adVentures, een investeringsfonds van het consultancykantoor dat investeert in online start-ups met groeipotentie. Harvest is in 2009 opgericht, heeft circa 10 adviseurs in dienst en is gevestigd in Amsterdam.

Nieuws