PwC hoofsponsor van Businessloop Amersfoort

11 mei 2011 Consultancy.nl

De tiende editie van de Businessloop Amersfoort wordt gesponsord door adviesbureau en accountancykantoor PwC. Martin Bauman, consultant bij PwC, tekende onlangs het contract waarmee PwC hoofdsponsor van de Businessloop wordt. De wedstrijd vindt op aanstaande vrijdag 13 mei plaats.

PwC heeft een speciale band met Amersfoort. Traditioneel heeft het adviesbureau er veel cliënten en relaties. PwC ondersteunt daarom regionale activiteiten in en rond Amersfoort, zoals deze hardloopwedstrijd, door middel van sponsoring of mankracht. Naast het sponsorcontract lopen ongeveer vijftien werknemers van PwC de vijf of tien kilometerloop.

Het geld dat met de Businessloop wordt opgehaald wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding en zal worden besteed aan onderzoek naar kanker bij kinderen. "PwC ondersteunt dit evenement, omdat het een business-event is dat ook maatschappelijk relevant is. We gaan de strijd aan tegen kanker met enthousiaste lopers uit het stadsgewest Amersfoort", aldus Bauman. "Ik ben al vanaf het begin als vrijwilliger betrokken bij de Businessloop. Ik ben blij dat wij als PwC een bijdrage kunnen leveren."

Nieuws

Meer nieuws over