PNO Consultants opent kantoor in Verenigd Koninkrijk

04 september 2003 Consultancy.nl

PNO Consultants, het grootste subsidieadviesbureau van Nederland, is een joint venture aangegaan met het Britse bedrijf j4b. Via de joint venture, die zal opereren onder de naam PNO-j4b Consulting, wil PNO de Britse markt betreden. Het adviesbureau, dat in 1983 werd opgericht vanuit de Universiteit Twente,  heeft onlangs ook een vestiging geopend in Düsseldorf.

"Deze vestiging in de UK past in de strategie van PNO Consultants om de komende jaren in diverse Europese landen een eigen organisatie op te zetten," zegt Bob Stassar, als directeur verantwoordelijk voor internationalisatie. Onze partner j4b is in de UK is j4b toonaangevend voor het verzamelen en ontsluiten van informatie over subsidies. Als 'uitvinder' van het subsidieadvies beschikken wij over ruime ervaring met subsidieaanvraagtrajecten, zowel op nationaal als Europees niveau," stelt Bob Stassar, als directeur verantwoordelijk voor internationalisatie.

Uitbreiding in Europa
Het adviesbureau heeft ambitieuze plannen in de komende jaren: "Grenzen vormen voor het bedrijfsleven geen beperking van hun activiteiten. Dat betekent dat Nederlandse opdrachtgevers ons in toenemende mate vragen onze diensten ook aan te bieden voor hun andere vestigingen binnen de Europese Unie," zegt PNO algemeen directeur Willem Zandbergen. "Daarnaast werken wij in het kader van allerlei Europese subsidieregelingen natuurlijk steeds meer internationaal. In ons streven de beste te zijn op het gebied van subsidieadvies, is het opzetten van eigen organisaties in andere landen dan een logische stap."

Over PNO Consultants

PNO Consultants heeft ruim 160 consultants werkzaam in Europa. Het adviesbureau heeft in Nederland 6 vestigingen: Arnhem, Breda, Geleen, Groningen, Hengelo (hoofdkantoor) Hoofddorp en Universiteit Twente. PNO Consultants werkt voor meer dan de helft van de Top-100 van het Nederlandse bedrijfsleven.

Nieuws

Meer nieuws over