Pieter Langereis adviseur bij Magnitude Consulting

31 maart 2008 Magnitude Consulting

Ir. Pieter Langereis (38) is als management consultant in dienst getreden bij organisatieadviesbureau Magnitude Consulting. Langereis zal verzekeraars, banken en pensioenfondsen gaan adviseren en begeleiden op het gebied van strategie, governance en organisatieverandering. Daarnaast is hij binnen het adviesbureau verantwoordelijk voor business development in de verzekerings- en pensioenmarkt.

Langereis is tien jaar als management consultant werkzaam geweest bij de Consulting en Corporate Finance praktijk van PricewaterhouseCoopers. Ook heeft hij een makelaarsbedrijf in pensioenen en employee benefits opgezet in Oost-Europa.

Over Magnitude Consulting

Magnitude Consulting, in 1998 opgericht door dr. Randy Lobry en gevestigd te Zeist, is een onafhankelijk organisatieadviesbureau dat grootschalige verandertrajecten op het gebied van strategie, (ICT) governance, organisatiekunde en innovatie begeleidt. Tevens geldt Magnitude Consulting in Nederland als een autoriteit op het gebied van shared services: het adviesbureau heeft een breed track record opgebouwd op het gebied van het succesvol implementeren en optimaliseren van shared services centers (SSC).

Nieuws

Meer nieuws over