Philip Sidney sluit samenwerking met ISM Learning

10 december 2009 Philip Sidney

E-learning bedrijf ISM Learning en compliance & governance specialist Philip Sidney, gaan met ingang van 1 december een partnership aan. De samenwerking richt zich op ‘blended’ leertrajecten voor compliance trainingen binnen de financiële- en energiesector. Onder druk van strengere wetgeving en toezicht verwachten beide partijen de komende jaren toenemende aandacht voor compliance trainingen.

Philip Sidney oprichter Demmink: "Onze gezamenlijke missie is er voor te zorgen dat de cursist wet- en regelgeving niet alleen kent, maar vooral goed in de praktijk kan brengen." Waarom heeft een auto remmen? Het belang van integere bedrijfsvoering is de laatste jaren in de financiële sector nogmaals duidelijk geworden. Financiële instellingen moeten evenwel nog steeds presteren onder hoge druk en doorgaans met dalende budgetten. Gert Demmink, partner van Philip Sidney, ziet een belangrijke rol weggelegd voor de compliance afdelingen de komende jaren: “Een auto heeft remmen nodig om hard te kunnen rijden”.

Over Philip Sidney

Philip Sidney is een niche adviesbureau dat zicht richt op het gebied van governance, risk en compliance. Philip Sidney is onderdeel van The Compliance Companies Group, een holdingmaatschappij van diverse bedrijven: The Eagle Compliance Company, Philip Sidney en Instituut voor Overheid & Integriteit. Philip Sidney heeft circa 5 adviseurs in dient en is gevestigd te Haarlem.

Nieuws