Pentascope consultant Roel Bakker nieuwe directeur Fontys

04 januari 2006 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Fontys heeft Pentascope consultant Roel Bakker (38) per 1 januari 2006 benoemd tot directeur Fontys Sporthogeschool. Hij volgt daarmee Kees van Tilborg op die met FPU gaat. Bakker was nog relatief kort in dienst bij het adviesbureau, hij trad in dienst in mei 2005. Bij Fontys Sporthogeschool neemt hij de algemene managementtaken op zich.

Roel Bakker heeft een achtergrond in sport en beweging. Na zijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding aan Hogeschool Windesheim en zijn doctoraal studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam was hij enkele jaren docent Lichamelijke Opvoeding op diverse scholen. Vanaf 1994 had hij diverse functies in de uitgeefbranche. Zo was hij business manager bij PCM Uitgevers en manager van een educatieve uitgeefgroep bij Wolters Kluwer. Vanaf mei 2005 was hij in dienst bij adviesbureau Pentascope als management consultant.  

Over Fontys Sporthogeschool

Fontys Sporthogeschool heeft twee vestigingen, een in Tilburg en een in Sittard. In beide vestigingen worden diverse HBO bacheloropleidingen aangeboden op het gebied van sport en bewegen. Ook biedt de instelling diverse deeltijd opleidingen en cursussen.