Paul Sedee en Nikki Rijnen in dienst bij Finext Control

05 september 2011 Consultancy.nl

Vanaf 1 september 2011 heeft Finext Control zich versterkt met twee nieuwe adviseurs, Paul Sedee en Nikki Rijnen. Beide aanwinsten hebben onlangs hun universitaire studies afgerond met de Masters Strategic Finance en Economics.

Zij gaan vanuit hun achtergronden en inzichten bijdrage leveren aan het uitdragen en inrichten van de Finance Functie volgens de “Best in Control” visie van Finext Control. Een visie gericht op het verbeteren en optimaliseren van de controlfunctie vanuit inhoudelijk en mensgericht perspectief. Door deze integrale aanpak wordt op twee manieren waarde toegevoegd aan de organisatie: organisatorisch efficiënter en menselijk effectiever.

Paul Sedee: “Finext is een bedrijf waar je al heel snel veel verantwoordelijkheden krijgt. Zodoende krijg ik de mogelijkheid om mijn eigen pad te kiezen en mijzelf te ontwikkelen in datgene waar mijn interesses naar uitgaan. Dankzij de platte organisatiestructuur waarin niemand zich meer voelt dan een ander voel ik mijzelf meteen onderdeel van het team en wordt mijn input op waarde geschat.

Als starter in het ‘Best-in-Control’ programma ben ik betrokken bij het gehele financiële proces van klanten. Omdat Finext projecten uitvoert voor omvangrijke organisaties in Nederland, krijg ik meteen te maken met aansprekende opdrachten”.

Nikki Rijnen: “Ik heb voor Finext gekozen omdat het een organisatie is die mij de vrijheid geeft om door te groeien op de manier die ik zelf kies. Verder houd ik van een informele sfeer met weinig hiërarchie en de ondernemersmentaliteit die ervoor zorgen dat nieuwe ideeën zich snel ontpoppen. Met mijn studieachtergrond Economics ga ik bijdragen aan de ontwikkeling van “Best in Control”.

De Finext Control visie met de combinatie tussen financieel en mensgerichtheid interesseert mij. Medewerkers zijn mijns inziens het kapitaal van de organisatie en die moet je niet vergeten bij veranderprocessen”.

Over Finext
Het concreet verbeteren van de financiële functie bij onze klanten is de drijfveer voor de consultants van Finext. Klanten vragen Finext om advies en ondersteuning bij de verbetering van de besturing van de organisatie, de beheersing van de kosten, het creëren van transparantie en het managen van risico’s. Onze unieke organisatievorm biedt ruim 150 vakmensen alle ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Zo ontstaat in elke klantsituatie betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap waardoor we samen snel tot de kern komen.

Vanuit Finext is onze overtuiging over het financiële werkveld dat:

  • Veel financials hun echte talenten niet volledig benutten; ze kunnen nog veel meer het verschil maken.
  • Gebrekkige middelen (spreadsheets) financials 'gevangen' houden in lage toegevoegde waarde activiteiten.
  • ICT-hulpmiddelen werken als een krachtige enabler voor een grotere toegevoegde waarde.
  • We geloven dat finance vooral mensenwerk is. Dat het vooral gaat om een goed gesprek.
  • We geloven in de kracht van eenvoud. Meesterschap zit in de beperking; geen eindeloze frameworks en rapportages.

Nieuws