ORMIT tweede in Great Place To Work 2010

09 april 2010 ORMIT

In het Great Place To Work - Beste Werkgevers 2010 onderzoek is ORMIT geëindigd op de tweede plaats in de top 25 van Beste Werkgevers tot 250 medewerkers. Dit is bekendgemaakt op donderdag 8 april. Vanaf de eerste deelname in 2007 scoort ORMIT steeds hoger. De management development specialist is trots dat ze dit jaar de tweede plaats in de lijst van Beste Werkgevers heeft verdiend.

Een ’Great Place to Work’ is een organisatie waar medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met de collega’s met wie ze samenwerken. In het onderzoek, dat de resultaten enerzijds baseert op de visie, strategie, cultuur en resultaten van een organisatie en anderzijds op een anoniem onderzoek onder alle medewerkers, scoorde ORMIT hoog op onder andere verbondenheid, visie, open communicatie, sfeer, omgang met elkaar en rechtvaardigheid. Dit heeft geleid tot een eindresultaat van 93 op een schaal van 100.

Algemeen Directeur Hetty van Ee: ‘Ik ben enorm blij dat we ondanks de recessie een nog hogere score hebben behaald. Voor ORMIT is het een strategische keuze om een Great Place To Work te zijn. In onze visie zorgt een excellente werkgever voor gelukkige medewerkers en dit resulteert in plezieriger en effectiever (samen)werken, tevreden klanten en uiteindelijk in betere resultaten voor het bedrijf. Wij willen het goede voorbeeld geven aan de managers die wij ontwikkelen, zodat zij deze leiderschapstijl ook nastreven’.

Over ORMIT

ORMIT is specialist op het gebied van Management Development. ORMIT is bekend vanwege haar MD aanpak en leiderschapsvisie. Deze aanpak en visie zijn de basis voor een managementtraineeship, waarin net afgestudeerde academici ontwikkeld worden tot succesvolle managers. Ook adviseert en begeleidt ORMIT organisaties bij het ontwikkelen van managementtraineeships en managers.

Nieuws