ORMIT ontwikkelt traineeprogramma voor ASR

07 december 2011 Consultancy.nl

ASR heeft ORMIT geselecteerd om het ASR traineeship te gaan inrichten en uitvoeren. Om verzekerd te zijn van de instroom van jong talent, heeft ASR al drie jaar een traineeprogramma voor HBO'rs. Op basis van de expertise op het gebied van management traineeships heeft de verzekeraar ORMIT gekozen om de trainingen, coaching en de overall aansturing van het programma voor haar rekening te nemen. Het Talent Ontwikkel Programma (TOP) is op 1 september 2011 gestart.

Het TOP is voor pas afgestudeerde bachelors die staan te popelen om aan hun carrière te beginnen. In twee jaar tijd voeren de trainees vier verschillende praktijkopdrachten uit én behalen ze een Master of Science (richting Bedrijfskunde) aan de Universiteit van Amsterdam. Het accent in dit programma ligt, net zoals bij de traineeprogramma's van ORMIT, op persoonlijk leiderschap. Dat moet ontwikkeld worden, daarmee maken trainees het verschil. Naast de opdrachten volgen de trainees trainingen en krijgen ze coaching en intervisie. ORMIT werkt nauw samen met de HRM afdeling van ASR om het programma te ontwikkelen en tot een succes te maken.

Volgens de Talent Manager van ASR: "We zochten een organisatie die het ontwikkelen van talent als core business heeft. Daarom hebben we voor het inrichten van traineeprogramma's voor ORMIT gekozen."

Nieuws