ORMIT beste bedrijf voor ontwikkeling en coaching

29 januari 2011 ORMIT

Uit het onderzoek Beste Werkgevers Onderzoek 2010 van Intermediair blijkt dat ORMIT het beste bedrijf is om jezelf te ontwikkelen. Het onderzoek is gehouden onder 10.571 werknemers van 65 organisaties met meer dan 100 werknemers. Het adviesbureau scoort hoog op het gebied van unieke ontwikkelprogramma’s, cultuur en coaching.

Bij Management Development specialist ORMIT ligt in alle ontwikkelprogramma’s de focus op de ontwikkeling van leiderschap, waarbij ervaringsgericht leren centraal staat. In het tweejarige management traineeship voeren pas afgestudeerde academici vier uitdagende opdrachten uit bij verschillende topbedrijven. Daarnaast krijgen zij persoonlijke coaching, loopbaancoaching, opleiding en intervisie. Naast dit unieke traineeprogramma richt ORMIT zich op het inrichten van management traineeships en het ontwikkelen van managers binnen organisaties.

De bedrijven die meededen aan Intermediair’s Beste Werkgevers Onderzoek 2010 kregen een vragenlijst voorgelegd over de ontwikkeling van medewerkers. Daarin werd gevraagd naar scholings- en carrièremogelijkheden maar ook naar de cultuur – de mate waarin collega’s elkaar aanmoedigen - en de ruimte die er is voor coaching en ontwikkeling. ORMIT scoorde op alle onderdelen erg hoog en behaalde daarmee de eerste plaats.

Hetty van Ee: “Het zou ook wel raar zijn als we de eerste prijs niet hadden. Ontwikkeling van leiderschap is immers onze core business en daarbij onze passie! Wij zijn hier al heel lang mee bezig en zijn gedreven om steeds weer innovatief te zijn in onze aanpak. Op basis hiervan hebben we al meer dan 15 jaar onze ontwikkelprogramma’s steeds verder verbeterd naar aanleiding van reacties van deelnemers en onze klanten. Erg leuk dat dit op deze manier gewaardeerd wordt!“

Nieuws