Organisatieadviesbureau Rijnconsult koopt Nathans

24 juli 2007 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau Rijnconsult neemt per medio augustus Nathans Adviesbureau over. Met de aankoop van de kleinere branchegenoot verstevigt Rijnconsult haar positie op het gebied van advisering, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Nathans Adviesbureau is een trainings- en adviesbureau met circa 15 geassocieerden. Het bureau verzorgt trainingen op het gebied van onder meer adviesvaardigheden, teamontwikkeling, creativiteit-bevordering in organisaties, stress management en persoonlijke effectiviteit.

In een persbericht laat Rijnconsult weten dat de activiteiten van Nathans goed passen in de huidige portfolio. "De dienstenpakketten van Rijnconsult en Nathans zijn complementair en van de synergie valt veel te verwachten. De medewerkers van Nathans zijn erg enthousiast over de samenwerking" aldus een woordvoerder van Rijnconsult.

Organisatieadviesbureau Rijnconsult koopt Nathans

Ook voor klanten levert de krachtenbundeling voordelen op: "De samenwerking heeft twee voordelen voor de opdrachtgevers van Nathans. De transactie garandeert continuïteit van de dienstverlening op de langere termijn en de bredere context van Rijnconsult maakt het mogelijk tot verbreding van het aanbod te komen". 

Voormalig eigenaresse van Nathans Adviesbureau - Hannah Nathans - blijft als lid van de Raad van Commissarissen betrokken bij het adviesbureau.