Oprichter Rob Wagenaar terug bij WagenaarHoes

25 januari 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Rob Wagenaar, de oprichter van WagenaarHoes Organisatieadvies in 1987 (destijds Wagenaar, Hoes & Associés), is teruggekeerd bij WagenaarHoes. Hij heeft zich per 1 januari 2011 verbonden als ervaren associé bij het adviesbureau. De afgelopen acht jaar was Wagenaar werkzaam bij internationaal adviesbureau ASI Consulting, voormalige dochter van Wagenaar Organisatieadvies.

Samenwerking ASI Consulting en WagenaarHoes

WagenaarHoes Organisatieadvies heeft ook aangekondigd dat het per 1 januari 2011 intensief gaat samenwerken met ASI Consulting*. WagenaarHoes verwacht te kunnen profiteren van de internationale kennis van ASI Consulting en hiermee haar dienstverlening beter te kunnen aansluiten op de wensen van klanten in de private sector, in het bijzonder multinationals. WagenaarHoes heeft in de afgelopen jaren opdrachten uitgevoerd voor verschillende multinationals, waaronder Rabobank, Siemens, Essent, ASML, DSM en Fortis.

Over Rob Wagenaar

Rob Wagenaar heeft meer dan 30 ervaring in de adviesbranche. Na zijn studie Business Economics aan de Universiteit van Groningen heeft hij o.a. gewerkt voor KPMG (destijds Pelser, Hamelberg, van Til, Infohouse en De Galan & Voigt. In de jaren ’80 heeft Wagenaar verschillende adviesbureaus opgericht, waaronder WagenaarHoes Organisatieadvies en ASI Consulting. Tussen 2001 en 2007 was hij voorzitter van de Ooa (Orde van organisatiekundigen en -adviseurs) en heeft hij verschillende activiteiten geleid die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de professionalisering van het adviesvak in Nederland. Sinds het najaar van 2007 is hij lid van het bestuur van ICMCI, de wereldwijde koepel van verenigingen van management consultants.

* ASI Consulting, opgericht in 1990 opgericht als ODI Netherlands, is in 2003 verzelfstandigd van Wagenaar Organisatieadvies om zich meer te kunnen richten op haar internationale activitetien. ASI Consulting heeft ook kantoren in Shanghai en Boston.