Olivier van Nieuwenhuizen in dienst bij DOC Advies

01 september 2009 DOC Advies

Olivier van Nieuwenhuizen is sinds 1 november bij DOC Advies in dienst als principal consultant. Olivier is ingenieur Industrieel Ontwerpen (Technische Universiteit Delft), afgestudeerd in de richting Innovatiemanagement. Naast innovatie is Olivier gefascineerd door processen en procesverbetering. In de afgelopen acht jaar heeft hij met veel plezier gewerkt bij DiverseyLever (Münchwilen, Zwitserland), Volkswagen Bedrijfswagens (Leusden) en Pon Equipment BV (Almere). In opdrachten bij Caterpillar (Genève) is hij gecertificeerd als Six Sigma Black Belt.

Voor Olivier staan waarden als creativiteit, samenwerking en passie hoog in het vaandel. Naast zijn passie voor innovatie heeft hij een grote liefde voor de natuur, fotografie en sport. Olivier traint momenteel voor de Vasaloppet, de langlaufmarathon die in maart in Mora, Zweden, zal worden gehouden.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws

Meer nieuws over