Necker van Naem zoekt ambitieuze startende adviseurs

17 juni 2011 Consultancy.nl

Necker van Naem is op zoek naar startende adviseurs met 0 tot 2 jaar werkervaring

Necker van Naem is een adviesbureau voor de publieke sector. Met 55 collega’s zetten wij ons in voor een efficiënte en transparante overheid. Onze adviseurs gaan in contact met gemeenten na welke vraagstukken er spelen in de samenleving en komen om dat op te lossen. Dit kunnen we door onze onderzoeksachtergrond met een sterke focus op bestuur en politiek. Ook hebben we jarenlange ervaring met organisatieadvies bij gemeenten. Bovendien ondersteunen wij onze klanten bij de implementatie van beleid op verschillende terreinen.

Voor onze nieuwe collega’s met 0 tot 2 jaar werkervaring is het allerbelangrijkste dat je enthousiast wordt over en je thuis voelt bij het bedrijf dat we zijn. Kijk op onze website www.necker.nl en lees over onze opdrachten, werkwijze en de motivatie van onze adviseurs en onderzoekers. Een WO-diploma en een rijbewijs (of bezig dit te halen) zijn een vereiste. Een achtergrond in (gemeente-) financiën, rechten of bedrijfsvoering is een pré. Je hebt de ambitie om je in een commerciële setting te ontwikkelen als adviseur en daarvoor de komende jaren het beste uit jezelf te halen. Je werkterrein is heel Nederland.

Stuur je cv en je motivatiebrief vóór 20 juni 2011 naar sollicitaties@necker.nl. Laat in je brief weten wat jouw toegevoegde waarde voor ons bedrijf is. Heb je vragen, bel Gert-Jan Broer: 06-193 508 85.

Nieuws

Meer nieuws over