Necker van Naem lanceert boek De Lokale Rekenkamer

03 oktober 2010 Necker van Naem

Al vanaf 2004 is Necker van Naem actief bij de oprichting en ondersteuning van lokale rekenkamers. Wij hebben de helft van de Nederlandse gemeenten ondersteund bij de oprichting van de rekenkamer, en zijn in de jaren daarna als marktleider in de uitvoering van rekenkameronderzoek bij evenzoveel gemeenten over de vloer gekomen.

En toch is het pas begin dit jaar in ons opgekomen de lessen die wij geleerd hebben te bundelen in een handboek voor rekenkamers. Maar daar ligt het dan nu toch. Dat willen we met jullie, die ons in staat hebben gesteld om deze enorme hoeveelheid ervaring op te doen, vieren.

De presentatie is op vrijdag 29 oktober van 16.00 tot 17.00 uur. Op de plek waar een groot deel van al het werk is verricht; ons kantoor aan de Minrebroederstraat nummer 5 te Utrecht. Na een aantal korte presentaties sluiten we de middag feestelijk af met een borrel op onze binnenplaats.

U bent van harte welkom. Voor de eerste 25 aanmeldingen ligt er een gratis exemplaar van het boek klaar! U kunt zich aanmelden bij Nicolette Ouwerling via nicolette@necker.nl.

Nieuws

Meer nieuws over