Navigant Consulting opent consultancykantoor in Dubai

30 december 2010 Consultancy.nl

Strategy- en management adviesbureau Navigant heeft zijn internationale aanwezigheid uitgebreid met de opening van zijn eerste kantoor in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

Het kantoor in Dubai, dat opent met een team van drie consultants, zal geleid worden door Michael Stokes, voormalig Managing Director van de Global Construction Practice. Stokes heeft meer dan twintig jaar ervaring in de industrie. Hij heeft gewerkt door heel Europa en het Midden-Oosten in de infrastructuur, energie, processen, olie en gas en andere grote bouwprojecten.

Tijdens de opening van het kantoor vertelde Michael Stokes het 90-man sterke publiek:

“Dubai staat vol met sommige van ’s werelds grootste en beste constructieprojecten. Bij Navigant zijn we zelfverzekerd over het werken voor deze uitdagende markt, omdat we sommige van de beste experts in de wereld hebben en sommige van de meest gewaardeerde en gezochte services voor zij die ermee bekend zijn. We hebben de sterkste construction consultancy en geschillenpraktijk in de wereld en meer getuigenexperts dan welk ander bedrijf.”

Stokes voegde verder nog toe: “Er is een enorm potentieel in de regio voor Navigant’s diensten. De internationale constructie- en infrastructuurindustrie is sterk geraakt door uitdagende economische omstandigheden, en we moeten afwachten hoe het aanscherpen van de publieke portemonnee in sommige delen van de wereld de industrie zal beïnvloeden. Geschillen nemen toe en bedrijven hebben vertrouwde adviseurs nodig om hen door de doolhof van geschillen en arbitrage te helpen.”

Nieuws