Mercer is Risk Management Firm of the Year 2010

19 juli 2010 Mercer

Mercer heeft de “Risk Management Firm of the Year Award 2010” gewonnen bij de Europese pensioenrichtlijn Awards, georganiseerd door European Pensions Magazine. De award werd uitgereikt aan Mercer voor haar grote inzet voor risicomanagement, met name voor de innovatie en het op maat maken van haar aanbod om aan de eisen in de uitdagende omgeving van het vorig jaar te voldoen.

De awards zijn ontworpen om uitstekende prestaties te erkennen in de verschillende gebieden binnen Europese pensioenvoorzieningen. Een panel juryleden, bestaande uit 28 senior persoenen binnen de Europese pensioen industrie, hebben Mercer als winnaar gekozen in de bovengenoemde categorie.

David Fogarty, Europese hoofd van Mercer's Financial Strategy Group, merkt op: "Deze prijs weerspiegelt het vertouwen van de Europese pensioensector in onze risico-advisering en we zijn blij dat we hebben gewonnen.

"Het animo voor de-risking is erg hoog onder de Europese bedrijven, wij blijven dan ook ons aanbod verscherpen om in de voorhoede van de markt te blijven ontwikkelen."

Francesca Fabrizi, Redacteur van European Pensions Magazine, zei: "De risico management categorie is een van de meest belangrijke van alle Europese pensioenrichtlijn Awards, gezien het onvoorspelbare economische landschap is het een uitdaging instrumenten te creëren die van toegevoegde waarde zijn voor pensioenfondsen.

"Mercer heeft het uitzonderlijk goed gedaan door deze categorie twee jaar achter elkaar te winnen, Mercer wint opnieuw door zijn innovatie op het gebied van risicobeheer en haar ongeëvenaarde toewijding te voldoen aan de behoeften van haar pensioenfonds klanten."

Mercer's European Financial Strategy Group (FSG) werd opgezet in 2007 in reactie op een toenemende vraag naar meer geavanceerde risicomanagement oplossingen voor pensioenregelingen. FSG bundelt de expertise van Mercer op het gebied van investment consulting, bacaire producten, verzekeringen en onderzoek naar oplossingen voor een geïntegreerde aanpak van de pensioenkosten en risicomanagement.

Over Mercer

Mercer is een vooraanstaande mondiale aanbieder van advies-, outsourcing- en beleggingsdiensten. De consultants van Mercer bieden de klant ondersteuning bij het oplossen van complexe vraagstukken ten aanzien van arbeidsvoorwaarden en menselijk kapitaal, en bij het ontwerpen en beheren van ziektekostenregelingen, sociale voorzieningen en pensioenen. Mercer is marktleider op het vlak van outsourcing van arbeidsvoorwaarden. De beleggingsdiensten betreffen onder meer beleggingsadviezen en multi-managerbeleggingsbeheer. Mercer heeft meer dan 18.000 mensen in dienst, verspreid over ruim 40 landen. De onderneming is een volledige dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies, Inc., dat genoteerd staat op de beurzen van New York, Chicago en Londen.

Nieuws