Twee nieuwe adviseurs voor Finext Performance Mgt.

27 januari 2012 Consultancy.nl

Melissa Rutjes en Gert-Jan van den Berg zijn in dienst getreden bij Finext Performance Management, onderdeel van Finext. Melissa Rutjes is verantwoordelijk voor Marketing en Recruitment en Gert-Jan van den Berg start als junior consultant. Met de nieuwe benoemingen streeft Finext Performance Management ernaar haar leidende positie in de Enterprise Performance Management markt in Nederland verder uit te bouwen.

Gert-Jan van den Berg: “De reden dat ik heb gekozen voor Finext is de manier waarop er gewerkt wordt binnen Finext. Binnen Finext heerst er een open structuur welke voor een prettige werksfeer zorgt. Binnen het bedrijf krijg je al snel veel verantwoordelijkheden, dit om de mensen van Finext te stimuleren om zelf aan de slag te gaan. Op deze manier van werken kan ik mijzelf ontwikkelen naar de behoeften van het team Performance Management en uiteraard voor mijzelf. Persoonlijk zal ik het team Performance Management gaan versterken. Als Junior Consultant wil ik zo snel mogelijk kennis en informatie op doen in de praktijk om op deze manier op een vlotte manier toe te kunnen passen om het team te kunnen versterken. Finext is een bedrijf welke de grotere bedrijven van Nederland als klant heeft. Dit zal naar mijn inzien voor veel leuke en uitdagende projecten zorgen.”

Melissa Rutjes: “De manier van werken en openheid binnen Finext is hetgeen dat mij aansprak en deels ook heeft doen besluiten om deze overstap te maken. Mijn enthousiasme werd gewekt door de betrokkenheid van het team en de mogelijkheden binnen de organisatie. Ik ervaar het als prettig om te zijn omringd door ondernemende professionals waarbij zichtbaar is dat zij floreren binnen een bijzondere organisatie als Finext. Mijn bijdrage aan kennis in het team Performance Management zal liggen binnen marketing & recruitment.”

Finext Performance Management
Finext Performance Management, onderdeel van Finext, is al meer dan 12 jaar één van de leidende partijen in Nederland op het gebied van Enterprise Performance Management. Bij vele grote Nederlandse organisaties levert Finext advies- en implementatiediensten rondom oplossingen van o.a. Oracle- Hyperion, SAP- BusinessObjects, IBM-Cognos en Tagetik. Als eerste SAP Special Expertise Partner voor EPM in Nederland heeft Finext inmiddels meer dan 50 implementatietrajecten met SAP BPC gedaan. Finext heeft meer dan 20 gekwalificeerde BPC consultants in dienst.

Nieuws