Mazars breidt uit door fusies in Duitsland en V.K.

12 april 2007 Consultancy.nl

Mazars heeft twee nieuwe adviesbureaus toegevoegd aan haar netwerk: RSM Hemmelrath (Duitsland en Oost-Europa) en Engeland (MRI Moores Rowland). De bedrijven fuseren met Mazars en vormen een belangrijke stap in de groei van Mazars sterker in Europa.

Mazars Nederland is ook ontstaan door een fusie tussen Paardekooper & Hoffman en het Europese Mazars. Mazars behoort tot de top zes accountants- en advieskantoren in Nederland.

"In navolging van onze fusies in het najaar van 2006 in India, Egypte en Latijns-Amerika zijn we verheugd ons netwerk nu te versterken op onze thuismarkt Europa", aldus Patrick de Cambourg, voorzitter van het internationale bestuur van Mazars. Ook Jos van Huut, voorzitter bestuursraad Mazars Nederland is verheugd: "Deze fusies zullen zonder twijfel ook bijdragen tot de groei van Mazars in Nederland. Daarnaast illustreren deze fusies de aantrekkelijkheid van het unieke geïntegreerde bedrijfsmodel van Mazars. Meerdere fusies zijn dan ook te verwachten."

Mazars Duitsland

Door de fusie in Duitsland wordt het aantal personeelsleden verhoogd naar 400 en het aantal kantoren naar 8. De cliëntenportefeuille van Mazars Duitsland behelst onder meer internationale organisaties, MKB-ondernemingen en vermogende particulieren. Met de integratie van de Hemmelrath Group versterkt Mazars ook haar aanwezigheid in 4 Oost-Europese landen: Tsjechië, Hongarije, Polen en Roemenië.

Mazars Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk is Mazars gefuseerd met het Londense Moores Rowland. De cliëntenportefeuille van Moores Rowland omvat zowel internationale ondernemingen, als ook veel MKB-bedrijven.

Nieuws