Marije Veldheer start als consultant bij DOC Advies

17 december 2007 DOC Advies

Marije Veldheer is in december 2007 in dienst getreden bij DOC Advies. Marije heeft na haar studie aan de Hotelschool een vervolgstudie gedaan: Bedrijfskunde met als Master Management of Change. Tijdens het Rijkstraineeship, dat ze hierna heeft gevolgd, heeft ze bij het Ministerie van Economische Zaken ervaring opgedaan in het schrijven van beleidsadviezen. Ook heeft ze bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat verschillende communicatiemiddelen geïmplementeerd voor een reorganisatie.

Marije is betrokken, enthousiast en een doorzetter. Ze houdt van praktische oplossingen en duidelijke formulering. In haar vrije tijd zit Marije in een popkoor, gaat ze wielrennen of iets gezelligs doen met vriendinnen en is ze regelmatig in de bioscoop te vinden.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws

Meer nieuws over