Margreet Verbeek wordt Senior Associate bij Mercer

04 september 2010 Mercer

Per 1 september is Margreet Verbeek als Senior Associate Duurzame Arbeidsparticipatie bij Mercer in dienst getreden. Zij is verantwoordelijk voor de inzet van een integrale, pragmatische methode en aanpak (Werkinspiratie en Talentmanagement Model) omtrent duurzame arbeidsparticipatie.

Margreet Verbeek is afkomstig van Healthy Work BV waar zij als Algemeen Directeur veel ervaring heeft opgedaan in diverse toonaangevende projecten op het gebied van ‘duurzame arbeidsparticipatie’ bij grote nationale organisaties binnen Nederland. Daarvoor is Margreet 3 jaar werkzaam geweest bij een landelijke arbodienstverlener ondermeer als key-accountmanager en consultant gezondheidsmanagement. Voordien bekleedde Margreet verschillende functies bij ondermeer KLM en in het onderwijs.

Verbeek: “De aanpak zoals die nu door Mercer is gekozen maakt gebruik van de Persoonlijke Werkinspiratie Scan die op systematische wijze de inzetbaarheid, vitaliteit, de persoonlijke ontwikkelingswensen en richting van gewenste arbeidsmobiliteit in kaart brengt. Dit heeft zowel voor werknemers als de werkgever voordelen omdat zij in staat worden gesteld de juiste interventies in gang te zetten. In mijn nieuwe rol zie ik een mooie uitdaging om HR de mogelijkheid te bieden hun services te organiseren vanuit het thema ‘duurzame arbeidsparticipatie’ en de toegevoegde waarde van de HR services inzichtelijk te maken.”

Over Mercer

Mercer is een vooraanstaande mondiale aanbieder van advies-, outsourcing- en beleggingsdiensten. De consultants van Mercer bieden de klant ondersteuning bij het oplossen van complexe vraagstukken ten aanzien van arbeidsvoorwaarden en menselijk kapitaal, en bij het ontwerpen en beheren van ziektekostenregelingen, sociale voorzieningen en pensioenen. Mercer is marktleider op het vlak van outsourcing van arbeidsvoorwaarden. De beleggingsdiensten betreffen onder meer beleggingsadviezen en multi-managerbeleggingsbeheer. Mercer heeft meer dan 18.000 mensen in dienst, verspreid over ruim 40 landen. De onderneming is een volledige dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies, Inc., dat genoteerd staat op de beurzen van New York, Chicago en Londen.

Nieuws

Meer nieuws over