Manon Janssen nieuwe Managing Director Ecofys

18 mei 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Manon Janssen (48) leidt per 17 mei 2010 Ecofys, een kennis- en innovatieonderneming op het gebied van duurzame energie, energie-efficiency en klimaatverandering. Zij zal als Managing Director de groeiambitie van het bedrijf, met de missie ‘een duurzame energievoorziening voor iedereen’, verder gestalte geven.

Manon Janssen is afkomstig van Philips waar zij vanaf 2005 als Chief Marketing Officer van de Lighting Division verantwoordelijk was voor de wereldwijde marketing- en innovatieactiviteiten. Zij heeft onder andere de duurzame marketingprogramma’s ‘a simple switch’ en ‘EcoVision’ opgezet. Bovendien was ze verantwoordelijk voor een groot aantal groene innovaties, zoals de LED-verlichtingsoplossingen. Manon Janssen werkte eerder voor Electrolux en Procter & Gamble.

Manon Janssen - Managing Director Ecofys

Ecofys is een adviesbureau op het gebied van duurzame energie, energie-efficiency en klimaatverandering. Onder de klanten van Ecofys bevinden zich onder meer energiebedrijven, financiële instellingen, lokale overheden, regeringen, multinationals, internationale instituties en bouwbedrijven.