Management Consulting Group benoemt nieuwe CEO

07 mei 2010 Consultancy.nl

Management Consulting Group (MCG) – de overkoepelende organisatie van Ineum Consulting, Kurt Salmon Associates en Alexander Proudfoot – heeft Nick Stagg benoemd tot de nieuwe CEO, intredend vanaf 1 juli 2010. Voordat hij toetrad tot Management Consulting Group was Nick Stagg CEO van Teather & Greenwood Holdings.

Verbetering van project pipeline voor Managing Consulting Group

MCG heeft tevens bevestigd dat het economische klimaat is verbeterd in vergelijking met het midden van 2009. Nieuwe business is in 2010 beter in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar en de 'project pipeline' behoudt een stijgende lijn. “Hoewel we de effecten van de recente recessie blijven voelen zijn de bemoedigende tekenen in ons order book en onze toevoerlijnen evident”, zei Alan Barber, de huidige CEO van Management Consulting Group. Daarnaast zei MCG dat de fusie tussen Ineum Consulting en Kurt Salmon Associates goed verloopt. Het gecombineerde bedrijf zal bekend staan als ‘Kurt Salmon’ vanaf begin 2011.

Management Consulting Group

Management Consulting Group is een overkoepelende organisatie voor drie toonaangevende wereldwijde adviesbureaus:

Kurt Salmon Associates is een wereldwijd managementadviesbureau dat zich exclusief focust op de detailhandel-, consumentenproducten- en gezondheidszorgindustrie. Kurt Salmon Associates had tot vorig jaar een kantoor in Nederland - door de recessie was het genoodzaakt om het kantoor in Amsterdam te sluiten.

Ineum Consulting is een strategy- en managementadviesbureau en biedt diensten aan in alle belangrijke industrieën.

Alexander Proudfoot is een adviesbureau dat zich specialiseert in de implementatie van operationele en procesverbeteringen.

Nieuws

Meer nieuws over