Magnitude Consulting viert 10 jarig jubileum

29 juni 2008 Consultancy.nl

Dit jaar viert organisatieadviesbureau Magnitude Consulting haar 10-jarige jubileum. Magnitude Consulting is een management consulting bureau dat zich in de markt - naar eigen zeggen -onderscheidt door uniek te zijn in keuzes en gedrag. De belangrijkste uitgangspunten van het adviesbureau zijn het realiseren van helderheid en impact.

Helderheid

In de astronomie is magnitude een eenheid om de helderheid van een ster in uit te drukken. Wij streven naar helderheid op elk gebied. Het voortdurend minimaliseren van onduidelijkheden en het scherp neerzetten van context, doelen, aanpak en adviezen vormt onze grootste uitdaging. Tijdens onze adviestrajecten proberen wij altijd de juiste keuzes te maken, in plaats van de gemakkelijkste.

Impact

In de seismologie is magnitude een maatstaf voor de hoeveelheid energie die vrijkomt bij een aardbeving. Het realiseren van betekenisvolle impact is één van onze belangrijkste drijfveren. Veel van onze opdrachten bevatten zowel strategische, bestuurlijke als veranderkundige aspecten. We worden gedreven door het belang dat onze opdrachtgevers hechten aan de waarde van ons advies en onze hulp.

 

Nieuws