M&A adviseur Jan-Hein de Haas naar Berk Partners

15 februari 2012 Consultancy.nl

Jan-Hein de Haas (52), M&A adviseur bij corporate finance adviesbureau PhiDelphi, heeft de overstap gemaakt naar investeringsmaatschappij Berk Partners. Bij Berk Partners wordt hij verantwoordelijk voor marktanalyses en due diligence op investeringsvoorstellen.

Voor zijn dienstverband bij PhiDelphi werkte hij bij Wessanen, NCM en een Nederlandse mid-market M&A boutique. In 2000 was hij mede-oprichter van een niche corporate finance adviesbureau met een focus op mid-market transacties in de telecom en media branche. 

Over Berk Partners
Berk Partners komt voort uit het in 1974 opgerichte Berk Holding, de privé beleggingsmaatschappij van Ben Pon. Nadat hij in 1990 besloot zijn gehele aandelenbelang in Pon Holdings - importeur in Nederland van onder meer de automerken Volkswagen en Audi - aan zijn familie te verkopen, werd Berk Holding omgevormd tot een investeringsmaatschappij. Een van haar investeringsgebieden was private equity, het verstrekken van risicodragend vermogen aan niet-beursgenoteerde bedrijven. Berk Partners heeft vier grote investeringsfondsen, Berk Partners I (€9 miljoen), Berk Partners II (€16 miljoen), Berk Partners III (€27 miljoen) en Berk Partners IV (€37,5 miljoen).

Nieuws

Meer nieuws over