Logica zoekt samenwerking met MKB ICT bedrijven

23 maart 2011 Consultancy.nl

ICT-adviesbureau Logica is op zoek naar nieuwe, innovatieve partners om samen vernieuwende oplossingen te ontwikkelen. Bedrijven kunnen meedoen aan Logica’s Global Innovation Venture Partner Programme (GIVPP). De winnaar van deze wedstrijd wordt internationaal partner van Logica en mag zijn producten en diensten aanbieden in Logica’s democenter in Amstelveen. Jaarlijks bezoeken meer dan 2,000 relaties het centrum.

Logica is in deze wedstrijd op zoek naar de meest innovatieve firma in het midden- en kleinbedrijf. Het programma werd in 2008, 2009 en 2010 eveneens georganiseerd. Logica is vooral geïnteresseerd in grensverleggende initiatieven op het gebied van ICT-technologie en –toepassingen.

Het programma wordt in Denemarken, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, India, Nederland, Portugal en Zweden gehouden. Bedrijven kunnen worden genomineerd. In de eerste ronde beoordeelt in elk land een nationale jury de genomineerde bedrijven. Elk van de landenwinnaars presenteert vervolgens hun oplossingen aan een internationale jury. De landenwinnaars worden in elk geval nationaal partner van het adviesbureau, de internationale winnaar wordt daarnaast ook wereldwijd partner.

In 2010 werden meer dan 500 firma’s uit negen landen genomineerd. De uiteindelijke winnaar werd het Zweedse Eurostep met zijn Product Lifecycle Management (PLM) Secure Collaboration. In Nederland wonnen eerder onder andere Eagle Vision (videotechnologie voor logistieke doeleinden) en Pallas Athena (softwareoptimalisatie).

Nieuws