Logica tekent lucratief contract met Britse overheid

12 november 2010 Consultancy.nl

Logica heeft een lucratief contract afgesloten met de Engelse regering. Onder de vernieuwde Memorandum of Understanding (MoU) zal Logica alle bestaande contracten in stand houden en is daarnaast met de regering een vergrote scope (nieuwe programma’s) en een aantal efficiëntiebesparingen overeengekomen. Het is onduidelijk of Logica als onderdeel van de overeenkomst zijn vergoedingen heeft verlaagd. 

Logica en Engelse overheid: 40-jarige relatie
Logica is een van de belangrijkste IT-leveranciers aan de Engelse overheid. Het werkt al meer dan 40 jaar voor de regering en blijft op meer dan 55 departementen en agentschappen werken. Logica’s UK Public Sector-omzet droeg in 2009 voor ongeveer 12% bij aan de Group-omzet.

Als reactie op deze aankondiging zei Craig Boundy, CEO van Logica’s UK-afdeling: ‘We zijn blij dat we tot een overeenkomst met de Engelse regering zijn gekomen. We kijken uit naar het voortzetten van onze samenwerking met de regering op langetermijn-initiatieven waar we onze expertise in deploying technology kunnen gebruiken om betere diensten voor de burgers te helpen realiseren, terwijl er tevens geld wordt bespaard in het proces.’

Nieuws