Logica Inspire 2011: ICT trends en ontwikkelingen

18 maart 2011 Logica

Logica Insp!re 2011: Be there!

Op 5 april organiseert Logica het inspirerende event Logica Insp!re 2011 waarin Business Consultants en IT professionals je in een sneltreinvaart door te toekomst zullen leiden.

Guru Rob Creemers, dé trendwatcher in ICT, laat samen met Innovatie Consultant Marianne Herbert alle aanwezigen op inspirerende wijze kennis maken met thema’s als cloud, trends en technologische ontwikkelingen. Tevens biedt Logica de mogelijkheid om zelf hun innovaties te testen middels live demo's. Uiteraard wordt er de mogelijkheid geboden om van gedachten te wisselen met andere vakprofessionals en/of de guru’s, maar ook om over eventuele carrièremogelijkheden bij Logica te praten. Voor entertainment is ook gezorgd, want niemand minder dan Ben Saunders komt optreden. Kortom, alle middelen zijn aanwezig om er een succesvolle avond van te maken!

Onderwerpen

Onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen zijn o.a. Business Consulting, Business Intelligence, Business Informatie Analyse, Business Management Support, Enterprise Content Management , Emerging Technology, Geo ICT, Infrastructure, Security & Architecture, IT Management, Java, Microsoft, Manufacturing IT, Mainframe Technology, Oracle, Project Management, SAP, Service Oriented Architecture en Testing & Quality Management.

Doelgroep

Dit event is toegankelijk voor professionals met een afgeronde HBO of WO studie met affiniteit in IT die, naast een update van de laatste trends en innovaties, mogelijk ook geïnteresseerd zijn in carrièremogelijkheden.

Nieuws

Meer nieuws over