Logica Gold partner van het World Congress of IT

25 mei 2010 Logica

Logica is Gold partner van het World Congress of Information Technology (WCIT) dat van 25 tot en met 27 mei a.s plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Als één van de belangrijkste leveranciers van elektronische dienstverlening aan de overheid is de WCIT voor Logica een goede gelegenheid om met gebruikers, klanten, leveranciers en belangstellenden in debat te gaan. Logica is aanwezig in het e-Governement paviljoen en levert een belangrijke bijdrage aan de e-Government-track in het congresprogramma.

Zo is het adviesbureau medeverantwoordelijk voor de inhoud van twee sessies: op 26 mei om 14.00 uur de sessie ‘Break down the wall: Open government’. Hierin bespreekt een internationaal panel onder leiding van Andrea Di Maio, Vice President en vooraanstaand analist van Gartner, of overheden wel zo transparant zijn als ze zeggen, of zouden moeten zijn.

Op 27 mei om 11.15 uur vindt de sessie ‘Green me up Scotty: Sustainability and IT’ plaats. Tijdens deze bijeenkomst nemen bezoekers actief deel aan het creëren van een Meshwork. Doel hiervan is het kijken hoe IT een bijdrage kan leveren aan duurzaamheid van de maatschappij. Een Meshwork is een nieuwe manier van met elkaar in debat gaan over complexe problemen. Middels een Meshwork organiseren mensen en organisaties zich met elkaar en werken zowel online als face-to-face samen terwijl zij hun kennis en bronnen delen. Daardoor zijn zij eerder in staat het verschil te maken. Ga naar www.it4sustainability.org voor meer informatie en deelname aan de Meshwork.

Op het e-Governement paviljoen kunnen bezoekers napraten met de sprekers uit het e-Governement congresprogramma, reageren op de stellingen die in de ‘Virtual Space’ worden besproken en kennismaken met de sponsoren van deze track die zich hier gezamenlijk presenteren. De Virtual Space is al open voor discussie en reacties, zie http://virtualspace.nclude.us/.

Nieuws

Meer nieuws over