Logica breidt het Nederlandse Management Team uit

07 juni 2010 Logica

Logica Nederland heeft per direct een aantal nieuwe leden benoemd in het Management Team. Een aantal van de zittende bestuurders krijgt de verantwoordelijkheid voor een andere portefeuille en drie nieuwe leden nemen zitting in het Management Team dat onder leiding staat van Wilbert Kieboom, Chief Executive Officer van Logica Benelux. ‘Dit nieuwe team zal vorm geven aan het nieuwe Logica. Kern van onze aangescherpte strategie is dat wij onze klanten helpen hun ‘ecosysteem’ in kaart te brengen en daarmee de basis leggen om gezamenlijk successen te boeken’, zegt Kieboom.

Tot het nieuwe team treedt Monique Mulder (46) toe. Zij is als Managing Director (MD) verantwoordelijk voor de divisie Public Sector. Monique werkt sinds 1995 voor Logica en heeft zowel in de Nederlandse als de internationale organisatie verschillende managementfuncties vervuld. Tot haar benoeming was zij Group Managing Director Strategic Marketing.

Monique is de opvolger van Haye Mensonides (52) die reeds de rol van Chief Client Officer Nederland vervult en nu de rol van Managing Director Business Consulting op zich neemt. Haye stond sinds 2004 aan het hoofd van de divisie Public Sector en leidde sinds 2009 tevens de divisie Financial Services.

Herman Keijsers (46) neemt de leiding over voor de divisie Financial Services. Hij was tot voor kort Director van hetzelfde onderdeel en werkte daarvoor enkele jaren op verschillende hoge managementfuncties voor de divisie Public Sector.

Sake Algra (40) is benoemd tot Managing Director van de divisie Professional Services. Sake was tot dusver Service Line Director van dit onderdeel van Logica Nederland. Hij volgt Paul Langendoen op die is benoemd tot Chief Executive Logica België. In deze nieuwe rol rapporteert Paul aan Wilbert Kieboom, die eindverantwoordelijk is voor de Benelux-organisatie van Logica.

Rob Leijn (51) krijgt als Managing Director de verantwoordelijkheid voor de nieuw benoemde divisie Commercial Sector. Deze divisie is een samenvoeging van de twee divisies Energy, Utilities & Telecoms en Industry, Distribution & Transport. Rob is lid van de Raad van Toezicht en Advies van Nederland Distributieland.

De andere posities in het management team worden reeds bekleed door Wilbert Kieboom (51), in de rol van Chief Executive Benelux, Jan Piet Valk (50) is Chief Financial Officer van Logica Benelux, Henny Hendriks (57) die als MD verantwoordelijk is voor Human Resources en Michiel Struijk (48) die de functies van MD Commercial en MD Outsourcing a.i. inneemt.

Logica bestaat uit vijf divisies: Consulting & Professional Services, Commercial Sector, Public Services, Financial Services en Outsourcing Services

Nieuws