Logica adviseur Jan Snoeij approved instructor MESA

14 februari 2011 Processcontrol

IT Consulting firma Logica kondigt aan dat Jan Snoeij, principal consultant bij Logica Nederland, is benoemd tot ‘approved instructor’ bij het MESA Global Education programma. Branche: (semi) Procesindustrie 

Naast zijn werkzaamheden voor Logica gaat Jan Snoeij de komende maanden alle MESA-trainingen verzorgen in Europa. MESA International is een wereldwijde gemeenschap van fabrikanten, producenten, industrieleiders en ‘solution providers’ gericht op het verbeteren van ‘operations management’ door middel van effectieve toepassing van technologische oplossingen en ‘best practices’. “Als approved instructor zal Jan voornamelijk zijn kennis delen van oplossingen voor ‘manufacturing enterprise systems’ (MES) en ‘management operations management’ (MOM). Bovendien is het nu mogelijk om deze trainingen aan onze klanten aan te bieden”, aldus Rob Leijn, ‘managing director’ Commercial Sector Logica. Jan Snoeij gaat in eerste instantie de tweedaagse training ‘Certificate of Awareness’ geven en de vierdaagse opleiding ‘Certificate of Competence’. 

De trainingen zijn vooral bedoeld voor mensen werkzaam in de industrie en medewerkers van solution providers voor deze sector, zoals businessconsultants en accountmanagers. Met deze trainingen kunnen zij risico’s, tijd en kosten van implementatie van MES- en MOM-oplossingen verminderen door het vergroten van kennis en ervaringen van in- en externe projectteams. Bovendien kunnen de kosten en doorlooptijd van de selecties, uitrol en het beheer van MES worden verlaagd en is er een beter begrip van de toegevoegde waarde van MES en MOS binnen de industrie.

Nieuws