LECG Consulting koopt Economic Analysis voor 16m

01 maart 2004 Consultancy.nl

LECG, een adviesbureau op het gebied van financial advisory, heeft Economic Analysis overgenomen voor circa $16.3 miljoen. Economic Analysis heeft 50 consultants in dienst en levert economische en financiële adviesdiensten aan klanten die betrokken zijn bij complexe bedrijfsprocessen en regelgeving. De acquisitie zal voltooid worden op 1 maart 2004.

“De acquisitie van Economic Analysis verdiept onze basiskracht in antitrust-economieën en – financiën”, zei Dr. David Teece, voorzitter van LECG. “De uitzonderlijke capaciteiten en reputatie van hun experts en professionele personeel worden in de markt algemeen erkend, en we zijn zeer blij om hen te hebben als deel van LECG. Deze acquisitie zal ons tevens de mogelijkheid geven om onze verrichtingen in Zuidelijk Californië substantieel uit te breiden.”

“We kunnen niet verheugder zijn, met de bundeling van krachten met LECG. We geloven dat LECG’s internationale platform en diversiteit in praktijkgebieden en –industrieën een springplank zal zijn voor de verdere groei van onze experts”, zei Dr. Ben Klein, president van Economic Analysis. “LECG’s reputatie, cultuur en visie passen als gegoten voor onze professionals en beantwoorden aan de veeleisende standaards van onze klanten.”

Nieuws

Meer nieuws over