Kurt Salmon Associates opent kantoor in Shanghai

28 april 2010 Consultancy.nl

Kurt Salmon Associates (KSU), een toonaangevend wereldwijd management consulting adviesbureau gespecialiseerd in de retail en consumer products sector, heeft aangekondigd dat het een kantoor in Shanghai heeft heropend. KSU vergroot hiermee zijn commitment om uit te breiden en zijn aanwezigheid te versterken in Azië en, meer specifiek, in China.

Kurt Salmon heeft meer dan 15 jaar ervaring in het helpen van leidende retailers en consumentenproductiebedrijven in China. Voorheen werden deze klanten geholpen vanuit andere kantoren in Azië.

“Het belangrijkste,” zei John Karonis, president van Kurt Salmon’s Global Consumer Group, “is dat de aanwezigheid in Shanghai onze mogelijkheid versterkt om ondersteuning te bieden aan Chinese klanten of klanten die naar China willen komen.”

Voorzitter van Kurt Salmon Mark Wietecha voegde toe: “Het versterken van onze aanwezigheid in Azië is essentieel voor ons lange termijn groeiplan, en de opening van het kantoor in Shanghai versterkt onze diepe toewijding om binnen de Chinese markt te werken, waar we uitzonderlijke ervaring en waardevolle expertise hebben.”

Kurt Salmon Associates Nederland

In 2009 was het adviesbureau gedwongen om haar Nederlandse kantoor (Amsterdam WTC) te sluiten, als gevolg van de krimpende consulting markt in Nederland. De meerderheid van de KSU consultants zijn destijds in dienst getreden bij andere tier-1 strategie ondernemingen.

Nieuws

Meer nieuws over