KPMG IT Advisory koopt ICT adviesbureau IT-NET

05 november 2010 Consultancy.nl

KPMG heeft IT/NET Group gekocht. IT/NET Group is een adviesbureau dat zich specialiseert in IT managementadviesdiensten en publieke sectortransformatie en heeft 70 consultants in dienst.

Financiële details zijn nog niet bekendgemaakt. IT/NET zal worden geïntegreerd in KPMG’s IT Advisory departement. Ken Cochrane, een Senior Leader van KPMG’s IT Advisory Services, zal de integratie van de capaciteiten van beide bedrijven overzien, waarbij gebruik gemaakt wordt van toonaangevende operating models die helpen bij de levering van perfecte klantenservice.

KPMG heeft een variëteit aan Advisory Services die ontworpen zijn om organisaties te assisteren bij het management van technologie-investeringen en risico’s. Met de diensten kunnen IT-capaciteiten in overeenstemming worden gebracht met de algemene bedrijfsstrategie en worden succesvolle bedrijfstransformaties mogelijk. “De toevoeging van IT/NET’s personeel en kennis versterkt KPMG’s mogelijkheid om eersteklas Advisory diensten te leveren aan onze klanten in de publieke sector, voornamelijk met betrekking tot transformatie-uitdagingen”, zei Bill Thomas, CEO van KPMG.

“We zijn blij dat we kunnen worden samengevoegd met een organisatie als KPMG, die een sterke en groeiende Advisory-afdeling heeft, een echt international bereik, en een diepe toewijding om de almaar veranderende behoeften van de publieke sector te dienen”, zei Alex Beraskow, President, CEO en oprichter van IT/NET. “IT/NET gaat over zijn mensen en we zijn trots dat we in ons teams enkele van de scherpste geesten in de professionele diensten hebben. De aankondiging van vandaag is zeer positief voor IT/NET en zijn klanten.”

Nieuws

Meer nieuws over