KPMG benoemt nieuwe CEO en COO

16 april 2010 Consultancy.nl

De Amerikaanse tak van adviesbureau KPMG heeft bekendgemaakt dat het een nieuwe Chief Executive Officer (CEO) en Chief Operating Officer (COO) heeft benoemd.

Nieuwe CEO: John Veihmeyer

John Veihmeyer (54) is verkozen tot CEO van KPMG V.S. voor een vijfjarige termijn, die begint op 10 juni 2010. Veihmeyer zal Timothy Flynn (53) opvolgen, die zich fulltime zal focussen op zijn rol als wereldwijd voorzitter van KPMG International. Flynn is CEO van het Amerikaanse bedrijf sinds 2005 en voorzitter van KPMG International sinds 2007.

Veihmeyer zei: “Ik voel me bevoorrecht dat ik ben gekozen door onze partners om KPMG te leiden gedurende een periode van onvergelijkbare mogelijkheden in onze advies-, belasting- en auditingkantoren. Onder Tim Flynn’s leiderschap in de afgelopen vijf jaar hebben we een sterke fundering voor doorgaand succes gelegd, gebouwd op een cultuur van professionalisme en integriteit. Henry en ik zullen hecht samenwerken met al onze partners om een strategische visie uit te voeren die het bedrijf de mogelijkheid geeft uitstekende diensten te leveren aan al onze klanten en onze mensen geweldige carrièrekansen te geven in een cultuur die diversiteit omarmt.”

Nieuwe COO: Henry Keizer

KPMG maakte tevens bekend dat Henry Keizer (53) verkozen is tot plaatsvervangend voorzitter en COO, ook voor een termijn van vijf jaar. Keizer was onder andere plaatsvervangend voorzitter van KPMG US sinds 2005 en CEO van de Amerikaanse regio sinds 2007. Keizer zei: “Ik voel me vereerd dat ik geselecteerd ben als plaatsvervangend voorzitter en ik kijk uit naar de samenwerking met John terwijl we werken aan herkenning in de markt voor de kwaliteit van onze mensen, de waarde van onze diensten en de kracht van onze relaties.”

De verkiezing van Veihmeyer en Keizer is geratificeerd door het partner team in een stemming.

Nieuws

Meer nieuws over