KPMG wint eerste Battle of the Business Bands contest

22 september 2011 Consultancy.nl

KPMG heeft de eerste editie van 'Battle of the Business Bands' gewonnen. Op donderdag 15 september gingen zeven bedrijfsbands muzikaal de strijd met elkaar aan in het Amstelveense poppodium P60. Naast KPMG deed een band van adviesbureau Conclusion ook mee aan de battle.

In een vrijwel uitverkocht P60 zetten de bedrijfsbands van KPMG Meijburg & Co, Conclusion, Canon Business Centre Amsterdam Noord West, Nuon, KLM, de Gemeente Almere en Community of Noise, hun beste beentje voor. De avond werd met de nodige humor gepresenteerd door UNICEF-ambassadeur Jörgen Raymann. De jurering was in handen van Chiel van Praag, Jan Bouke Wijbrandi, Petra Berger en Paul Ensink.

De jury verkoos uiteindelijk KPMG's 'Community of Noise' tot beste bedrijfsband. In het juryrapport schreven ze: "Mooie blazersarrangementen, backingvocals en zang in mooie harmonie, goede keuze van nummers en dynamiek in de band is top".

De opbrengst van de avond kwam ten goede aan UNICEF. Jurgen van Breukelen mocht een cheque van EUR 10.000 overhandigen aan Jan Bouke Wijbrandi, Algemeen Directeur UNICEF Nederland. Community of Noise mag een gastoptreden verzorgen bij BNR Nieuwsradio in hun programma 'On the Move'.

Nieuws