Koning & Hartman koopt ATC Technology Consultants

03 juni 2011 Consultancy.nl

Het Nederlandse technolgiebedrijf Koning & Hartman heeft ATC Technology Consultants (ATC) overgenomen. ATC is een niche advies- en detacheringsbureau dat zich richt op de telecommarkt. ATC wordt per 1 juni onderdeel van Koning & Hartman. Koning & Hartman hoopt met de overname haar positie in de markt te versterken en preferred supplier te worden bij grote telecomaanbieders.

Door de overname beschikt Koning & Hartman over een groep van circa 80 gespecialiseerde consultants op het gebied van projectmanagement, roll-outmanagement, site acquisitie, claimmanagement en contract- en relatiemanagement. Daarnaast heft het adviesbureau ook een aantal consultants met juridische ervaring in de verwerving van opstelpunten op daken, vrijstaande masten en hoogspanningsmasten voor GSM en UMTS.

“De overname van deze activiteiten biedt ons de kans om de activiteiten op gebied van consultancy en site acquisitie versneld uit te bouwen in lijn met de strategie van Koning & Hartman. Door de overname versterken wij onze positie als dienstverlener en adviseur op het gebied van Consultancy binnen de Telecom en Industrie,” zegt Oswald Coene, Algemeen Directeur van Koning & Hartman.

Over Koning & Hartman
Koning & Hartman is een Nederlands technologiebedrijf voor de telecom, industrie en infrastructuur. Het heeft 500 werknemers in dienst. Het bedrijf is actief in openbaar vervoer, water, energie, overheid, maakindustrie (oem), voedingsmiddelenindustrie, farmacie, openbare orde & veiligheid en financiële dienstverlening. Koning & Hartman werkt samen met partners zoals Mitsubishi, Microsoft, Panasonic, Intel, Kenwood, Motorola, Mean Well en IPC, en levert technische oplossingen aan grote multinationals. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België).

Nieuws

Meer nieuws over