Koen Janmaat start als consultant bij DOC Advies

01 april 2010 DOC Advies

DOC Advies heeft bekendgemaakt dat Koen Janmaat (1985) per april 2010 in dienst treedt bij het proces- en verandermanagement adviesbureau.

Koen heeft ervaring met projecten bij diverse organisaties. Bij het Kwaliteitsinstituut voor de gezondheidszorg CBO heeft Koen onderzoek gedaan op het snijvlak van kwaliteit en bekostiging. Daarvoor is hij actief geweest als Credit Manager bij Interpolis Pensioenen en heeft hij bij AD Nieuwsmedia onderzoek gedaan naar klantloyaliteit.

Koen Janmaat heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als afstudeerrichtingen Innovation Management en Supply Chain Management. In zijn vrije tijd gaat hij het liefst wielrennen of hardlopen. Daarnaast houdt Koen van reizen en gaat hij graag uit met vrienden.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws