Kirkman lanceert de Samenwerkingsverbeteraar

01 juni 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company lanceert De Samenwerkingsverbeteraar, een tool om het succes van samenwerkingrelaties te toetsen. Het resultaat is een concreet actieplan om de samenwerking tussen organisaties te optimaliseren.

Optimaliseren van samenwerkingsverbanden is noodzaak
Snelheid, flexibiliteit en samenwerkingsrelaties worden in het economisch verkeer steeds belangrijker. Grote organisaties hebben vaak alleen al honderden samenwerkingsrelaties op diverse terreinen. Van inkooprelaties en uitbestedingen tot strategische samenwerkingsrelaties. Veel samenwerkingsrelaties verlopen stroef. De relatie is verstoord en er is ontevredenheid over prijs, snelheid of kwaliteit.

Met De Samenwerkingsverbeteraar wordt een samenwerkingsrelatie grondig doorgelicht. Op verschillende onderdelen krijgt de organisatie inzage in de huidige situatie en de gewenste situatie, inclusief een concreet verbeterplan. Han Hendriks, mede-oprichter en partner bij Kirkman Company: ‘Door de samenwerkingsrelatie te toetsen, worden verbeterpunten inzichtelijk en kan er concreet actie worden ondernomen om het rendement substantieel te verhogen. De samenwerkingsverbeteraar is goed voor alle betrokkenen.’