Kirkman Company sponsort 'We Beat The Mountain-Day'

18 mei 2011 Kirkman Company

Kirkman Company sponsort 'We Beat The Mountain-Day' dat 20 mei in Utrecht plaatsvindt. Kirkman Company vraagt die dag, samen met organisatie We Beat The Mountain, aandacht voor de wereldwijde afvalberg. Dit gebeurt op verschillende manieren, waaronder een wereldrecordpoging om het grootste kunstwerk van afval te fabriceren.

Kirkman Company vervoert bezoekers met riksja's tussen het Domplein en Seats2Meet. Daarnaast vinden verschillende activiteiten gericht op duurzaamheid plaats op het Domplein en bij Seats2Meet. 

Kirkman Company neemt tevens de gelegenheid te baat om haar nieuwste concept te lanceren: @socentrl. Dit concept geeft social entrepreneurs de mogelijkheid te werken op kantoorvilla Beukendael van Kirkman Company. Daarnaast kunnen social entrepreneurs gelijkgestemden ontmoeten om van gedachte te wisselen over co-creating social enterprises.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is een snelgroeiende, onafhankelijke managementadviesorganisatie, gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: organisaties helpen de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.

Nieuws

Meer nieuws over